Samtidigt kan du också ta en titt på vad de satsar på. Om de bara satsar hälften av insatsen kan det innebära att de bluffar. Det är en bra idé att se till att du studerar dessa saker innan du spelar. Detta innebär att vi måste kunna generera en vinst på cirka 1,2%-2,4%. Vi måste kunna göra en vinst på 50-100 per månad för att det ska vara värt det. Om vi ska spendera 50-100 per månad på poker, då måste vi kunna generera en vinst på minst 50-100 per månad.

Låt oss säga att du har 5000 per månad och du vill spela poker i 20 timmar om dagen. Låt oss titta på en annan exempel. Detta innebär att du skulle spendera 1000 per år på poker. Du bör alltid vara fokuserad på nästa hand, du bör alltid vara redo för nästa hand, och du bör alltid vara engagerade hela din stack som en enda enhet. Dessa regler är viktiga om du vill spela poker på högsta nivå.

Men du kan göra detta. Det beror på att du kommer att behöva öva. För att börja med kommer du bara att spela i spel med två spelare. Du kommer inte att vinna så många händer när du bara börjar. Det är en kardinal synd i spelet, och om du gör det kommer du att betala för det senare. Det andra tipset är att aldrig ge bort några pengar under en session. Inte bara hamnade han i en obekväm situation, men han var inte ens tvungen att riskera några av sina egna pengar för att få den information han behövde.

Till exempel, om du har en stor kruka på brädet, men du höja och åter höja din motståndare i hopp om att du kommer att skrämma honom i vikning, all-4poker.com du kommer att hitta dig själv i en svår plats när du ser honom checka. För mig, för dessa ändamål är det bättre att lämna värdet av händer i ett spel som poker orörd. Bara för att kasta en curveboll i mixen, om varje spel i ditt hemspel var 4-spelare men 2 av dessa spelare slutade dra för 3 kort var och en i den andra satsningsrundan, skulle varje hand fortfarande vara värt dubbelt.

Ja, det är mer matematiskt korrekt, men när du bygger en spelplan är det viktigt att veta att dessa värden är korrekta, eftersom du inte kommer att veta hur människor kommer att spela. Det tredje tipset är att spela hela din stack som en enda enhet. I exemplet ovan sa jag att om du höjer ett monster måste du vänta tills du ser vad din motståndare har att erbjuda. Men vad sägs om de situationer där du har 2000 aktier i handen och försöker bestämma om du ska höja eller inte?